Gratis sessie van 20 minuten met 3 gouden tips

Herken je dit:

 

*Je zit aan de ontbijttafel en je puber propt snel een broodje in zijn mond. "Geen tijd mam!! Ik moet nog ff m'n aardrijkskunde doorlezen. Heb zo een toets!" Op de vraag of je hem even zult overhoren antwoordt hij: "Uh neeee....ik moet nog beginnen met leren." 

 

*Je dochter gaat niet mee naar de verjaardag van oma; ze moet immers morgen een werkstuk inleveren en heeft tot nu toe slechts het onderwerp en de titel op papier staan. Jij was in de veronderstelling dat iedereen gezellig mee zou gaan. Maar nee...Waarom stelt ze toch zo vaak haar schoolwerk uit? 

 

 

Daar zou je toch moedeloos van worden? NIET NODIG!

In een gratis sessie geef ik jouw puber 3 gouden tips hoe wél op tijd klaar te kunnen zijn met het schoolwerk. Zodat de rust en gezelligheid terug keert in huis en er tijd over blijft voor feestjes en andere leuke dingen.

Herken je dit:

 

*Je puber is uren achtereen "druk" bezig met haar telefoon. Met.....? Van alles wat voor haar enorm belangrijk is en dus voorrang     krijgt. Gevolg: de geweldig in elkaar gezette planning voor vandaag loopt weer eens in de soep. Huiswerk stapelt zich op, evenals   de frustratie en de tegenzin. 

 

*De rugtas van je zoon belandt na thuiskomst onderaan de trap. Je zoon ploft neer op de bank voor een bakkie thee en blijft   vervolgens op diezelfde bank plakken om zijn pas opgestarte game af te maken. Anderhalf uur later heeft hij geen tijd meer om   aan z'n huiswerk te beginnen; de voetbaltraining begint zo en hij moet nog éven een broodje eten. Hoe krijg je die puber toch van   die bank af?

 

 

 

 

Maak gebruik van de gratis sessie, waarin je puber 3 gouden tips krijgt, zodat hij/ zij wél aan dat schoolwerk gaat en jij de rust in je hoofd weer terug krijgt.

 

Meld jij jouw kind aan? Leuk!

Ik kijk er naar uit hem/haar dat duwtje in de goede richting te geven.

Ennn.....ACTIE