Ervaringen

Commentaren: 6
 • #6

  Marije Kemperman (woensdag, 07 april 2021 13:26)

  Afgelopen weken heeft onze dochter Isabel heeft de workshop Plannen & Uitvoeren gedaan. Wat is Ellen een fijn, prettig persoon en waanzinnig goed in het uitleggen hoe dingen overzichtelijk te maken. Eigenlijk heeft ze onze dochter in het algemeen veel verder geholpen (en ons als ouders hiermee ook) want ze bouwt ook aan een stukje zelfvertrouwen: heel fijn!

 • #5

  Maike (donderdag, 25 maart 2021 11:12)

  Onze zoon kwam in de brugklas bij Ellen om zijn huiswerk beter te leren plannen. Ellen heeft hem niet alleen daarmee geholpen, maar ook meer inzicht gegeven in zijn motivatie en een betere aanpak van het leerwerk gegeven. Bedankt Ellen!

 • #4

  Petra (woensdag, 10 maart 2021 13:59)

  In de burgklas, in de periode van de herfstvakantie tot de kerstvakantie, is onze oudste bij Ellen geweest. In de wekelijkse sessies is door Ellen uitgelegd hoe dochterlief het beste haar huiswerk kan plannen en wanneer. Daarnaast is Ellen zeer open/toegankelijk en gastvrij. Ook al had dochterlief er niet altijd zin in, dit maakte het een héél stuk makkelijker :-)

 • #3

  Revius Wijk bij Duurstede (donderdag, 11 februari 2021 14:27)

  Wij werken graag samen met Ellen. Soms is iets meer nodig of een iets andere benadering dan wij op school kunnen geven. Wanneer ouders dan Ellen inschakelen, leidt dat vrijwel altijd tot een betere aanpak van het schoolwerk.

 • #2

  Mariecke Stouten (dinsdag, 09 februari 2021 09:45)

  Onze beide dochters van 14 jaar hadden ieder een andere hulpvraag, maar wel allebei gericht op de 'workshop Toets- en examenvoorbereiding' uit de training 'leren leren'. Na 3 bijeenkomsten hebben beide meiden veel concrete/praktische adviezen gekregen hoe ze hun werk kunnen aanpakken. De één kan nu overzien wat en hoe ze op welk moment moet leren om goed voorbereid aan een toets te beginnen, de ander maakt een beknoptere, efficiëntere en effectievere samenvatting waardoor ze niet meer zo enorm lang aan het leren is en wel de stof beheerst. Zeer geslaagd dus, veel dank Ellen!

 • #1

  T.Slingerland (maandag, 08 februari 2021 18:27)

  Ellen is een top privé begeleider. Zij heeft onze dochter enorm geholpen nadat bleek dat zij ruim een jaar achter liep met rekenen en ook veel last had van faalangst. Onze dochter heeft een goede steun gehad om verder op te bouwen in groep 7 en 8.
  Dus, loop je vast en school pakt het niet op, is Ellen echt de moeite waard! Een echte aanrader!