Ervaringen

Commentaren: 3
 • #3

  Revius Wijk bij Duurstede (donderdag, 11 februari 2021 14:27)

  Wij werken graag samen met Ellen. Soms is iets meer nodig of een iets andere benadering dan wij op school kunnen geven. Wanneer ouders dan Ellen inschakelen, leidt dat vrijwel altijd tot een betere aanpak van het schoolwerk.

 • #2

  Mariecke Stouten (dinsdag, 09 februari 2021 09:45)

  Onze beide dochters van 14 jaar hadden ieder een andere hulpvraag, maar wel allebei gericht op de 'workshop Toets- en examenvoorbereiding' uit de training 'leren leren'. Na 3 bijeenkomsten hebben beide meiden veel concrete/praktische adviezen gekregen hoe ze hun werk kunnen aanpakken. De één kan nu overzien wat en hoe ze op welk moment moet leren om goed voorbereid aan een toets te beginnen, de ander maakt een beknoptere, efficiëntere en effectievere samenvatting waardoor ze niet meer zo enorm lang aan het leren is en wel de stof beheerst. Zeer geslaagd dus, veel dank Ellen!

 • #1

  T.Slingerland (maandag, 08 februari 2021 18:27)

  Ellen is een top privé begeleider. Zij heeft onze dochter enorm geholpen nadat bleek dat zij ruim een jaar achter liep met rekenen en ook veel last had van faalangst. Onze dochter heeft een goede steun gehad om verder op te bouwen in groep 7 en 8.
  Dus, loop je vast en school pakt het niet op, is Ellen echt de moeite waard! Een echte aanrader!