Ervaringen

Commentaren: 12
 • #12

  Andreas (dinsdag, 15 februari 2022 14:53)

  Ellen had in korte tijd een helder en praktisch leeradvies voor mijn 12-jarige zoon.

  Het traject duurde ook niet langer dan nodig, dat vond ik prettig.

  Ten slotte gaf ze goede tips hoe we thuis verder kunnen.

  Kortom: een aanrader.

 • #11

  Schoonderwoerd (zaterdag, 04 december 2021 08:06)

  Onze zoon heeft een traject van 6 weken gevolgd bij Ellen; van begin 1e brugklas t/m de herfstvakantie. Ellen heeft goed geïnventariseerd wat hij nodig heeft om goed te kunnen plannen en effectief te kunnen leren. Veel tips gehad die hem echt hebben geholpen. Ellen is duidelijk, helder en concreet in haar handelen. Na iedere afspraak kregen wij als ouders een verslag van wat was besproken en de afspraken. Een aanrader!

 • #10

  Femke (vrijdag, 23 juli 2021 22:24)

  Ellen,
  Ontzettend bedankt voor jouw begeleiding. Jouw ervaring, rust en betrokkenheid hebben bijgedragen aan een nieuwe manier van leren, plannen en aanpak! Onze zoon is weer trots op zichzelf en dat is veel waard!

 • #9

  Maike (donderdag, 24 juni 2021 12:19)

  Ellen heeft onze zoon heel goed geholpen met plannen en gekeken naar wat zijn drijfveren zijn. Ze heeft goed gezien wat hij nodig heeft en ons daarbij ook gesteund met adviezen voor ons en in gesprekken met school. Ze heeft daar ook uitgebreid te tijd voor genomen, wat prettig werkte. Bedankt voor al je hulp!

 • #8

  Demi (woensdag, 23 juni 2021 09:26)

  Hele fijne begeleiding, staat altijd voor je klaar! voor al je vragen kun je hier altijd terecht!

 • #7

  Willem (zaterdag, 19 juni 2021 09:45)

  Ellen heeft onze dochter prima geholpen met het leren plannen en overzichtelijk maken van alle werkzaamheden. Zeer gastvrij en een goede sfeer deden de rest.

 • #6

  Anique (donderdag, 17 juni 2021 20:16)

  Erg goed geholpen. Mooi kort lijntje met school ouders en coach.
  Daardoor goed op 1 lijn.
  Dank voor de gezellige ongedwongen hulp

 • #5

  Lida (zaterdag, 12 juni 2021 15:41)

  Onze zoon Max had moeite met plannen en motivatie voor bepaalde vakken op school. Ellen heeft hem tips gegeven hoe je beter kunt plannen en wat je kunt doen om saaie vakken leuker te maken. Hij is er meteen mee aan de slag gegaan. Ook heeft ze ons tips gegeven hoe we Max kunnen helpen met werkstukken en spreekbeurten. Hij ging met veel plezier naar Ellen. Heel erg bedankt voor de tips.

 • #4

  Petra (woensdag, 10 maart 2021 13:59)

  In de burgklas, in de periode van de herfstvakantie tot de kerstvakantie, is onze oudste bij Ellen geweest. In de wekelijkse sessies is door Ellen uitgelegd hoe dochterlief het beste haar huiswerk kan plannen en wanneer. Daarnaast is Ellen zeer open/toegankelijk en gastvrij. Ook al had dochterlief er niet altijd zin in, dit maakte het een héél stuk makkelijker :-)

 • #3

  Revius Wijk bij Duurstede (donderdag, 11 februari 2021 14:27)

  Wij werken graag samen met Ellen. Soms is iets meer nodig of een iets andere benadering dan wij op school kunnen geven. Wanneer ouders dan Ellen inschakelen, leidt dat vrijwel altijd tot een betere aanpak van het schoolwerk.

 • #2

  Mariecke Stouten (dinsdag, 09 februari 2021 09:45)

  Onze beide dochters van 14 jaar hadden ieder een andere hulpvraag, maar wel allebei gericht op de 'workshop Toets- en examenvoorbereiding' uit de training 'leren leren'. Na 3 bijeenkomsten hebben beide meiden veel concrete/praktische adviezen gekregen hoe ze hun werk kunnen aanpakken. De één kan nu overzien wat en hoe ze op welk moment moet leren om goed voorbereid aan een toets te beginnen, de ander maakt een beknoptere, efficiëntere en effectievere samenvatting waardoor ze niet meer zo enorm lang aan het leren is en wel de stof beheerst. Zeer geslaagd dus, veel dank Ellen!

 • #1

  T.Slingerland (maandag, 08 februari 2021 18:27)

  Ellen is een top privé begeleider. Zij heeft onze dochter enorm geholpen nadat bleek dat zij ruim een jaar achter liep met rekenen en ook veel last had van faalangst. Onze dochter heeft een goede steun gehad om verder op te bouwen in groep 7 en 8.
  Dus, loop je vast en school pakt het niet op, is Ellen echt de moeite waard! Een echte aanrader!