Ik Leer Leren


Ik leer leren' training

De 'Ik leer leren' training is een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen vanaf groep 7 die makkelijker en slimmer willen leren en huiswerk maken. De training 'Ik leer leren’ is ook bedoeld voor kinderen in de brugklas of pubers die al vergevorderd zijn op de middelbare school maar om de een of andere reden vastlopen.

 

  • Groep 7/8

De overstap van basisschool naar middelbare school is groot. Door het volgen van de training 'Ik leer leren' zal deze overgang makkelijker gaan omdat ze tijdens deze training leren HOE te leren en om te gaan met de vele veranderingen.


  •  Brugklassers

Als brugklastraining is de 'Ik leer leren’ training een aanrader. Met de trainingen gaan de kinderen gelijk goed van start op de middelbare school.

Van de kennis en vaardigheden die ze tijdens de 'Ik leer leren' training opdoen, hebben ze hun hele schoolcarrière plezier.

  • Middelbare scholieren

Als jongeren vastlopen op de middelbare school, wordt het er thuis niet gezelliger op. In principe kunnen deze kinderen goed leren. De training ‘Ik leer leren' zal deze jongeren weer op weg helpen om vol vertrouwen hun schoolperiode af te ronden.

  • Verschil met huiswerkbegeleiding

 

      Waar het bij huiswerkbegeleiding ook over de inhoud van de vakken kan gaan, gaat het bij Ik Leer Leren om het hoe.

      Plannen, organiseren, concentratie, motivatie, faalangst en leerstrategieën zijn onderwerpen die tijdens de training aan bod             komen.

      Tevens helpt Ik Leer Leren naast beeldenkende en visueel ingestelde kinderen, ook kinderen met andere leerstijlen door het           onderzoeken en aanbieden van meerdere leerstijlen en voorkeuren.

 

        

          

 

     Voor meer informatie verwijs ik u naar: www.ikleerleren.nl