Training Ik Leer Leren 

Je kind kan zichzelf motiveren, ook als hij geen zin heeft, hij start op tijd met z'n huiswerk, hij neemt z'n verantwoordelijkheid voor school, heeft meer zelfvertrouwen, is zelfstandiger, weet welke manier van leren bij hem past en haalt de cijfers die passen bij zijn niveau.

 

 

 

  

Workshop Plannen en Uitvoeren

Veel tieners kunnen, in tegenstelling tot wat wij denken, veelal best goed plannen, alleen deze planning ook uitvoeren blijkt vaak een uitdaging. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. In deze workshop gaan we op zoek naar wat werkt voor jouw tiener.

 

 

 

 

Workshop Motivatie Verhogen

Kom je net thuis van je werk, struikel je over de rugtas van je tiener. Het eerste wat je denkt: "O...die heeft dus nog niks aan z'n huiswerk gedaan!" Je baalt, loopt naar z'n kamer en ja hoor; daar ligt meneer op z'n bed tiktok filmpjes te kijken.  Je telt tot tien, telt nog eens tot tien......

 

Workshop Toets- en examenvoorbereiding

Heeft jouw tiener stress als het gaat om het maken van toetsen? Is het de dagen voorafgaand aan een toets week voor iedereen in huis op eieren lopen? Legt je tiener de lat heel hoog of start hij toch elke keer weer te laat met leren?

Online training SLiM! leren leren en plannen

Heeft jouw tiener hulp nodig bij het maken en leren van z'n huiswerk? Ziet hij alleen maar nadelen in agenda's en samenvattingen en kent hij nog geen trucjes om te leren concentreren? Is jouw tiener wel gemotiveerd maar weet hij echt niet hoe hij school aan kan pakken? Dan gaat deze online training zeker helpen.....

Huiswerkbegeleiding

Heeft je kind een hele duidelijke hulpvraag dan kán huiswerkbegeleiding voldoende zijn. Heeft je tiener nog wat meer oefentijd nodig voor het toepassen van de geleerde strategieën? 

Online training SliM! naar de brugklas

Wil jouw 8e groeper goed voorbereid naar de brugklas? Past het online werken goed bij jouw kind? Tijdens deze training van 6 lessen maakt jouw kind kennis met alles wat straks nieuw is en kan hij met die basis rustig starten op het voortgezet onderwijs.