Nieuwe modules

Wat ben ik trots op mijn leerlingen. Ze werken, in deze rare corona tijd gewoon lekker door aan hun huiswerk. Maken hun eigen planning, voeren deze in de ochtend uit, zodat ze s'middags tijd hebben voor ontspanning. Online lessen worden gevolgd en onze afspraken vinden via Whatsapp of Zoom plaats. 

 

Het eerste wat ik zie wanneer de verbinding tot stand gekomen is, is een blij gezicht wat zin heeft in een praatje. Even kletsen over koetjes en kalfjes, het  grappige huispak wat ze aan hebben, de haren die door de war zitten etc. Heerlijk om de kinderen ook zo mee te mogen maken. 

 

Naast deze begeleiding zijn er ook trajecten die kinderen kunnen volgen. Erg blij ben ik met de extra modules als aanvulling op Ik Leer Leren. Zodra we vanuit het RIVM weer 1 op 1 mogen gaan werken starten deze trajecten en modules weer op. Ik kijk er erg naar uit weer als vanouds te mogen werken en kinderen van dichtbij te mogen stimuleren, motiveren en coachen. 

 

Voor meer info mbt de modules verwijs ik je graag naar het kopje "Wat doe ik" op deze website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0