Wil je leren plannen, geef je dan nu op!

Er zitten alweer een paar schoolweken op. De eerste toetsen komen er aan, de eerste cijfers druppelen binnen. Je hebt inmiddels door hoe de kluisjes werken, waar de lokalen zijn, en welke leerkracht bij welk vak hoort. Ook heb je in de gaten dat je leventje nu wel erg door school opgeslokt gaat worden; even lekker buiten spelen na 14.30 uur is er niet meer bij. Hoe leuk die nieuwe school ook is, je mist je oude ritme ook wel een beetje. Een nieuwe levensfase met nieuwe vaardigheden om te leren. Want hoe ga je er voor zorgen dat je toch nog wat tijd over houdt om te chillen én al dat huiswerk maakt en leert? 

Daarvoor is een goede planning een oplossing. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe je dit kunt leren? Kijk dan even bij het aanbod van Eigen-W!js onder het kopje "Losse modules" Daar lees je over de workshop "Plannen en Organiseren" 

 

En we hebben fantastisch nieuws! Je kunt je nu opgeven voor de workshop die na de herfstvakantie van start gaat. Samen met de deelnemers zoeken we naar het beste moment in de week: maandag/ dinsdag of donderdag. Wacht dus niet te lang en geef je op want vol is vol!

 

NB Eigen-W!js biedt deze workshop, evenals Ik Leer Leren, ook graag aan op basis- en v.o scholen. Voor meer info omtrent de mogelijkheden gaan we graag in gesprek.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0