Nieuw!! De workshop Plannen en organiseren.

Er zitten een paar leuke, spannende, nieuwe weken op en dan denk je  toch ineens: "Jeetje...nu al een toets!" Of "Ja ik heb al mijn huiswerk gemaakt, kijk maar...Alleen moet ik dan ook nog leren?" Veel voorkomend probleem in deze periode van het schooljaar. Je vindt het tot nu toe gelukkig fantastisch op die nieuwe school, maar ja nu moet er toch ook wel wat gedaan worden. Hoe ga ik dat doen? Er staat zoveel op magister/ som2day. En moet dat dan in die duffe papieren agenda? Ik heb toch een i-pad en wat dacht je van mijn telefoon? En ja...waar haal ik de tijd vandaan? Ik wil ook nog wel gewoon afspreken met mijn vrienden en moet die folders ook nog lopen."

 

Is dit wat je denkt en ervaart? Dan is de workshop Plannen en Organiseren iets voor jou!

We gaan op zoek naar de manier van plannen die bij jou past, je leert je planning te maken en vooral hoe je er daarna voor zorgt deze planning ook uit te voeren. Een testje vormt de start, waarna we aan de slag gaan met leuke werkvormen.

 

Leer je graag alleen? Dat kan.

Werk je graag samen en leer je in een groepje? Dat kan ook.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel me even...dan maken we een afspraak en vertel ik je er alles over. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0